CC Zoetegem

 
 
CC Zoetegem staat voor een veelzijdig en boeiend cultuuraanbod, ook voor het jonge publiek wordt een programma voorzien, je kan de volledige kalender terugvinden op www.cczoetegem.be
 
 

CC Zoetegem: Familievoorstellingen

CC Zoetegem organiseert ook familievoorstellingen. Voor klein en groot, soms grappig, soms spannend, maar altijd de moeite!

Alle grabbelpassers krijgen per voorstelling 1 euro korting, kaarten kan je bestellen via de uitbalie in de bib of in Cc Zoetegem of via de webshop: https://webshopzottegem.recreatex.be/

 

Tuning People & DE MAAN - Bonte nacht (4+)

Woensdag 21 maart 2018, 15.00 uur
 
 
Locatie: Fuifzaal Zottegem

Een kleurrijke en haast woordeloze trip voor kleuters en families.

Bonte Nacht is een bewegend schilderij. Drie mensen met emmers verf en gebricoleerde schilderobjecten bekladden hun omgeving en zichzelf. Ze belanden in een kleurrijke droom waarin ze transformeren tot extravagante figuren met gekleurde gezichten en veelbenige wezens. Ze glibberen van het ene schilderachtige tafereel naar het andere.

Ik vroeg mij af: wat is dat?

Maar het was wat het was.

En toen kon het nog alles zijn.

In Bonte Nacht krijgt de creativiteit carte blanche en worden kinderdromen reëel. Vlekken worden tot kunst verheven en smossen is een weldaad.

Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Veel bonter dan dit maken ze jeugdtheater niet.(De Morgen)

met Katrien Valckenaers, Maxim Storms en Greet Jacobs

regie: Jef Van gestel

choreografie: Karolien Verlinden

€8 /€5 (-12)

Theater Tieret/Walrus - Meneer Beer en de Woeste Wolven (5+)

Vrijdag 13 april 2018, 15.00 uur

‘Mensen zijn vreemde dieren’, zucht Meneer Beer.

En hij slaat met een klap zijn koffer dicht. Genoeg is genoeg.

Een beer van stand weet wanneer hij gaan moet.

‘Naar het bos’, roepen de mensen hem na. ‘Ga naar het bos, daar hoor je thuis! Niet hier.’ 

‘Naar het bos’, bromt Meneer Beer. ‘Daar hoor ik thuis. Niet hier.'

En weg is hij. Want wie niet weg is, is gezien!

Duik mee met Meneer Beer het bos in. Waar Woeste Wolven de muzikale plak zwaaien, Staf de Uil een oogje in het zeil houdt en Eddy De Vos uren kan uitweiden over koetjes en kalfjes.

Een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden. Dit 'pop-concert' is een beestige co-productie met de topmuzikanten van Walrus.

met Anke Jochems, Vik Noens, Tine Roggeman en Joost Van den Branden

live-muziek: WALRUS: Geert Noppe (Yevgueni), Pieter Peirsman (Hooverphonic, Slow Pilot), Maarten Van Mieghem (Yevgueni, Slow Pilot);

coach: Michael Van Buuren.

€8 /€5 (-12)

CC Zoetegem: CinéLocal voor Kinderen

Naast de wekelijkse film op dinsdag organiseren we ook dit seizoen namiddagvoorstellingen voor kinderen onder de noemer Ciné Local voor kinderen, telkens om 14u., tijdens of aan het begin van één van de schoolvakanties.

Alle grabbelpassers krijgen per film 1 euro korting.

ZOOks (8+) 

Woensdag 14 februari 2018 | 14.00 uur | €7 

 
 
ZKomt dat zien. Komt dat zien. ZOOks - een Vlaamse animatiefilm, een hedendaags sprookje, een eco-adventure. Een tekenfilm van de gebroeders Kristoff en Dimitri Leue, in première in uw CC !

ZOOks vertelt het verhaal van Robin, een rebels tienermeisje, dat naar het verboden woud trekt om de mysterieuze verdwijning van haar moeder te onderzoeken. Ze ontmoet er een wilde jongen. Hij weet wat er met haar moeder gebeurd is. Wie is die jongen en slagen ze er samjavascript:{}en in om niet alleen hun families te herenigen, maar ook de relatie tussen mens en natuur, de stad en het woud te herstellen? Of gaat alles verloren?

ZOOks is gemaakt op basis van een klassieke animatietechniek, die ook Walt Disney gebruikte bij zijn legendarische Sneeuwwitje. Bij deze techniek wordt eerst het verhaal helemaal gefilmd -met échte acteurs -en vervolgens worden de acties en prestaties van de acteurs overgetekend. ZOOKs stelt je dan ook voor aan de tekenfilm versie van Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer en Wouter Hendrickx.

Tickets: €7

Dimitri en Kristoff Leue | BE | Animatiefilm | met: Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer, Wouter Hendrickx, Mona Lahousse en Glenn-Scott Peij

ZOOks is een 8+ familiefilm

Credits Regie: Dimitri en Kristoff Leue

Cast: Matteo Simoni, Frank Focketyn, Warre Borgmans, Wim Helsen, Tine Reymer, Wouter Hendrickx, Mona Lahousse en Glenn-Scott Peij

Productie: Potemkino, SANCTA, TheFridge, SophieAnimation Partners: KETNET, VAF, BNP Paribas Fortis Film Finance, WWF, MediaRaven www.zooks.be

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-ydbbMLYOho 

Gruwelijke rijmen (6+)

Woensdag 4 april 2018 | 14.00 uur |  €4/3  
 
 
 

Wat als sprookjespersonages elkaar zouden ontmoeten? Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Jacob is verliefd op zijn buurmeisje Cindy, maar zij heeft een oogje op de prins. Waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan?  En lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Onder het alziend oog van de boze wolf  lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.

Jan Lachauer, Jakob Schuh | GB | Aniamtiefilm | 65’

Commentaar:

De verfilming van Roald Dahls ‘Gruwelijke Rijmen’ brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een ingenieus verhaal voor alle leeftijden. Even hilarisch als poëtisch, vol ondeugende twists en verrassende ontknopingen. Verbluffend mooi geanimeerd door de makers van o.a. De Gruffalo en Mannetje Tak. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=O4eH_gnPptg