vrijdag, 14 augustus, 2015 - 10:45

Titel

Dag van de jeugdbeweging 2015

Elk jaar staat Dag van de Jeugdbeweging met stip aangeduid in vele agenda’s van jongeren, leiding, leden, oud-leden, scholen, jeugddiensten, … We proberen op deze dag steeds een typisch aspect van de jeugdbewegingen in de kijker te zetten. Ook de jeugdraad van Zottegem neemt jaarlijks initiatief om de kinderen en jongeren van alle Zottegemse jeugdverenigingen te trakteren. 
 
Ontbijt vanaf 7u00 aan het station
Het eerste deel van de dag krijgt iedereen die zijn/haar uniform aantrekt een gratis ontbijt aangeboden door de jeugdraad. Dit lekker ontbijt bevat een boterkoek, warme chocomelk of koffie, fruitsap, mandarijntje.
 
Spaghetti en op zoek naar de Slimste jeugdvereniging van Zottegem vanaf 19u30 in het Speelpleingebouw Hemelrijk.
’s Avonds krijgen de vrijwilligers van alle Zottegemse jeugdverenigingen een gratis spaghetti en glaasje wijn, dit om hen te bedanken voor hun vrijwillige inzet jaar in en uit. 
 
Na het lekkere eten, wordt aan de hand van onze jaarlijkse quiz op zoek gegaan naar de slimste jeugdvereniging van Zottegem. Inschrijven kan in groepjes van min. 4 en max. 6.
 
Ga je nog niet naar een jeugdvereniging?
Ben je nog niet aangesloten bij een jeugdvereniging maar heb je wel zin om tijdens het weekend met een hoop vrienden allerlei spelletjes te spelen? Ga dan een kijkje nemen op de site jonginzottegem.be, klik op de balk “jeugdwerk”.  Daar krijg je alle info per vereniging. Of vraag een stadsplannetje aan via de jeugddienst, alle jeugdverenigingen en hun lokalen staan erop vermeld.