maandag, 7 september, 2015 - 16:02

Titel

JIHAA ‘tis feest, de muze bestaat 10 jaar!

Op zaterdag 26 september 2015 viert de Muze feest, westernstyle!

In het stedelijk jeugdcentrum zetelen ondertussen 10 jaar enkele diensten: jeugddienst, jeugdraad, jeugdhuis & het JAC. Al deze diensten slaan de handen in elkaar om er een gezellig western & cowboyfeest van te maken samen met het Buurtcomité Beisloven.

Er staan verschillende activiteiten op het programma:

  • Van 14u tot 17u: eerste Kubb-tornooi – organisatie jeugdraad
Op het grasplein naast het schooltje van Beisloven zal een allereerst Kubb-tornooi georganiseerd worden. Iedereen kan deelnemen in een groepje van min. 4 personen & max. 6 personen. Inschrijven is gratis maar verplicht, dit kan via dit formulier.
 
De spelregels vind je in dit document!
  • Van 17u30 tot 20u: gezellige BBQ – organisatie buurtcomité Beisloven 
Vorig jaar organiseerde het buurtcomité voor de eerste keer een geslaagde BBQ op het grasplein vooraan aan de Muze. Voor het 10 jarig bestaan willen de verschillende diensten en buurt samen een gezellig feest van maken. Kaarten voor de BBQ kosten €16 voor volwassenen & €8 voor kinderen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij enkele buurtbewoners van de Beislovenstraat (nrs: 40, 42, 89 en 129) en op de jeugddienst & in het jeugdhuis. Tijdens het eten is een akoestisch optreden voorzien van Jelle Lauwers.
  • Van 20u tot 23u30: optredens – organisatie Jeugdhuis
Op het podium staan 3 groepen gepland: 
- Bazart: Bazart is allesbehalve een doorsnee Nederlandstalige band. Deze 5-koppige bezetting, met roots in Gent en Antwerpen, wordt gekenmerkt door hun sterke samenzang, complexe melodieën en elektronische nuance. Bazart brengt donkere indiepop in de moedertaal waarbij de muzikale invloeden variëren van The National tot Yeasayer maar evengoed van Spinvis tot Gorky. 
- Grey nomads: put on those dancing shoes & get ready to rumble, want dit viertal laat je het ene moment uit je dak gaan met footstomping bluesrock maar het andere moment even stilstaan bij rustige akoestische nummers die zeker hun plaats verdienen tussen al dat gitaargeweld!
- Edmerald: is een jonge, beginnende lokale 4 koppige coverband. Ze brengen hedendaagse rockcovers zoals Kings of Lyon.
  • Van 23u30 – DJ in het jeugdhuis – organisatie jeugdhuis
Calictric: deze DJ zorgt voor de perfecte mix van stijlen om elk feest tot een goed einde te brengen. U mag dus van R&B over commercieel, house, festival beats tot hardstyle verwachten en dit naadloos opgebouwd.
 
Tussendoor organiseert het jeugdhuis een gezellig, westers getint terras op het grasplein vooraan met een heuse mechanische stier.
Het evenement vindt plaats in het Stedelijk Jeugdcentrum De Muze, Beislovenstraat 4 & is gratis!
 
Voor meer inlichtingen:
Stedelijk Jeugdcentrum De Muze